Bestyrelsen

Bestyrelsen har efter generalforsamlingen 31. november 2021 sammensat sig som angivet nedenfor.
Hvis du ønsker at kontakte bestyrelsen kan det ske på kontaktsiden.

Formanden

Jeg hedder Birgitte Havskov. Jeg er 68 år og næsten pensioneret efter et langt arbejdsliv som sygeplejerske i hjemmeplejen, samt på sygehuse her og i Norge. Jeg blev medlem af foreningen i 2015, da HS kom ind i min familie som en helt uventet modspiller, og kort tid efter blev jeg opfordret til at komme i bestyrelsen som suppleant. Det har jeg så været, indtil jeg på generalforsamlingen i dag uden det helt store kampvalg 🙂 blev formand for foreningen i kommende valgperiode, som er to år. .

Jeg er gennem årene blevet meget glad for at være del af HS fællesskabet – ingen af os ønsker jo, at det var nødvendigt for os at være her, men jeg tror, jeg taler på manges vegne, når jeg siger, at det er trygt selskab.

Afgående formand Charlotte har gjort et kæmpe arbejde for foreningen i sin formandsperiode. Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at vi  får et forrygende samarbejde i den ny sammensatte bestyrelse, så vi kan fortsætte de gode takter.

Næstformand

Bettina Nørremark 37 år er gift med Brian som er testet positiv for Huntingtons Sygdom. Sammen har vi to drenge. Vi er kommet i foreningen gennem de sidste omtrent 15 år. Jeg brænder særligt for at støtte op om børnefamilier og børn og unge med Huntingtons Sygdom inde på livet.

Det er et område med stort udviklingspotentiale, som kan gøre en positiv forskel for mange.

I mon fritid er jeg først og fremmest en aktiv mor, som holder meget af at engagere mig i mine børn og deres interesser. Vi bruger meget tid på at rejse, natur, kultur og historiske oplevelser.

Bestyrelsesmedlem

Karin Lundahl Bruun

Bestyrelsesmedlem

Bente Bosse 69 år, bor i København.
Jeg har haft kendskab til Huntington siden 2001, hvor min datter blev testet positiv.
Jeg har være suppleant i bestyrelsen i 2 omgange og er nu blevet en del af bestyrelsen

kasserer

Anny Gregersen

Øvrige personer tæt på bestyrelsen

Charlotte Hold, suppleant

Karen Ørndrup, suppleant

Susanne Als, sekretær