Bestyrelsen

Bestyrelsen har efter generalforsamlingen 7. november 2020 sammensat sig som angivet nedenfor.
Hvis du ønsker at kontakte bestyrelsen kan det ske på kontaktsiden.

Charlotte Hedegaard Hold, formand
Charlotte Hedegaard Hold er uddannet ergoterapeut og er ansat ved Bomiljø HS på Tangkær. Her har hun arbejdet med HS-ramte i ca. 8 år. Charlottes hjerte brænder for de HS-ramte – og for at medvirke til at øge livskvaliteten for de ramte i alle stadier af sygdommen.

Privat er Charlotte mor til tre børn. Hun bruger megen fritid på to hjul, da cykling er hendes store passion. Gennem de sidste par år har Charlotte implementeret en gruppe af frivillige på Tangkær og oprettet en ‘venneforening’, og erfaringerne herfra glæder hun sig til at tage med i arbejdet for Landsforeningen. Blev valgt ind i 2015.

Anny Gregersen, kasserer

Anni O. Frederiksen, bestyrelsesmedlem
Jeg hedder Anni O. Frederiksen og er uddannet som ergoterapeut, voksenunderviser og har diplom som demenskoordinator. Jeg har siden 2005 arbejdet som demenskoordinator i Herning Kommune. Og i mit arbejde har jeg opgaver, som HS konsulent for borgere med HS i Herning kommune. Her rådgiver jeg både borgere, familier og personaler dels i eget hjem, på plejecentre og dels i kommunens HS bofællesskab. Siden år 2007 har jeg arbejdet som VISO specialist i HS rundt i hele landet. Opgaverne handler om udredning og rådgivning.
I min fritid bruger jeg tid på spændende emner omkring demens og HS. Og jeg nyder at bruge tid på min familie, fitness, golf og ferier.

Øvrige personer tæt på bestyrelsen

Birgitte Havskov, suppleant

Karen Ørndrup, suppleant

Bente Bosse, suppleant

Søren Skals, suppleant

Susanne Als, sekretær