Overblik over online fora og sider

Landsforeningen forsøger at nå vores medlemmer, hvor de er og derfor har vi en række online kommunikationskanaler ud over dette blad. Herunder et hurtigt overblik og derefter lidt uddybende information.

Fora/side Kommunikations-form
Anonymt?
Hjemmesiden huntingtons.dk envejs Ja
Dialogforum på huntingtons.dk dialog Ja, hvis man ønsker det.
Facebook siden envejs Nej
Facebook gruppen dialog Nej, men kun medlemmer af gruppe kan se hvem du er.

 

Hjemmesiden huntingtons.dk

Hjemmesiden indeholder meget information om Landsforeningen og om HS. På forsiden af hjemmesiden er seneste nyt vedr. arrangementer og nyeste viden. Derudover indeholder siden en artikelbank, hvor artikler fra bladet samles.

Dialogforum på huntingtons.dk

Ligeledes på hjemmesiden finder ud dialogforumet, som udemærker sig ved, at du har mulighed for at være anonym. Ordet er frit og du kan stille deltage i debatter af både personlig og faglig karakter.

Facebook-siden

På samme måde som på hjemmesiden er LHS på Facebook på to måder: en side til envejskommunikation og en gruppe til dialog. Siden på Facebook indeholder nyheder og beskeder fra landsforeningen til vores medlemmer.

Adresse på siden: https://www.facebook.com/huntingtons.dk/

Vær opmærksom på af hvis du “like’er”/”synes godt om” siden eller nogen af opslagene på siden, så er det synligt for dine venner på Facebook.

Facebook-gruppen

Gruppen er at sammenligne med hjemmesidens dialogforum. Her kan du deltage i debatten og erfaringsudveksle. Der er også nogle fagfolk i gruppen, hvorfor der er muligt at få besvaret nogle faglige spørgsmål.

Gruppen er “hemmelig”, hvilket betyder, at det dels kun er medlemmer af gruppen, der kan se hvem, der er medlem og hvad de skriver, og dels at du ikke kan søge gruppen frem, men skal tilføjes gruppen af en administrator.

Du kan blive medlem af gruppen ved af skrive til administrator på denne adresse: facebookgruppe@huntingtons.dk.

Administrator er:

  • Lene Kristiansen

LHS har overgivet kontrollen af gruppen til frivillige administratorer.

Andre grupper på Facebook

Der er er flere andre grupper på Facebook, hvor der tales om Huntingtons. I sagens natur har LHS ikke et overblik over disse, men hvis du har oprettet en gruppe med et særligt fokus, som du ønsker at fortælle de øvrige medlemmer om, så skriv til foreningen på kontor@huntingtons.dk