Weekendseminar for unge

Så åbnes dørene igen til weekend- seminar for unge i alderen 18–45 år. Du/I skal sætte kryds i kalenderen fra fredag den 24. februar til søndag den 26. februar 2017.

Stedet, hvor vi skal nyde hinandens selskab er:

Guldberghus ved Kobæk Strand, Rype- vej 12, 4230 Skælskør

Huset ligger kun 500 meter fra skov og strand i naturskønne omgivelser. Selve huset er fra starten af 1930’erne, og det kan selvfølgelig ses og mærkes i de små sovegemakker eller på de skæve gulve– omvendt er det også charmen ved huset. I 1980’erne gennemgik huset en større renovering, hvor der blev etableret badefaciliteter, opsat nyt køkken og til- føjet en ny fløj. Huset har 33 sengepladser fordelt på 13 værelser, herudover er der en sovesal med plads til 10 personer på madrasser. Se mere på www.guldberghus.dk

Hvem er du?

Vi ved ikke, hvem du er, måske er du positiv-testet, negativ-testet, risikoper- son, pårørende eller noget helt andet. Alderen 18-45 er ikke det afgørende. Men man skal kunne klare sig selv. Det vigtigste er, at du har lyst til at bruge en weekend med andre, der har HS tæt inde på livet. Denne weekend er en op- lagt mulighed for at bygge netværk med ligesindede som dig selv.

Praktisk info om weekenden:

Prisen for denne weekend er: 250 kr. for medlemmer af foreningen. 1000 kr. for ikke-medlemmer. Dette inkluderer 2 overnatninger samt forplejning. Der vil blive serveret drikke- varer til maden, hvad du skal drikke derudover, skal du selv medbringe.

Du bedes selv medbringe: Dyne, pude, lagen, betræk (evt. sovepose i stedet) og håndklæde.

Tilmelding skal ske senest den 10. februar 2017 til:

Lene Kristiansen – E-mail: lenekr76@hotmail.com – Telefon: + 45 22 79 99 39

Eller Lene Siggaard – E-mail: siggibaby@hotmail.com – Telefon: + 45 28 97 59 04

Eller ved en mail til: kontor@huntingtons.dk Vi glæder os til at se jer allesammen til en helt fantastisk weekend.