Har du lyst til at hjælpe andre?

Foreningen mangler ”telefon hjælpere” – måske det var noget for dig?

Landsforeningen får mange henvendelser fra personer, som ønsker en uformel telefonsamtale med andre i samme situation. Det kan f.eks. være som kæreste til en positiv testet eller som forældre. Alle de overvejelser og tanker man måtte have er utroligt givende at dele med andre som kender til Huntingtons Sygdommen.

Da jeg ikke selv har HS i familien, har jeg kun mulighed for at videregive kontakten til andre medlemmer i foreningen som er eller har været i samme situation, og som har tid og lyst til at hjælpe andre via telefonsamtaler.

Vi har behov for at flere melder sig som ”telefonhjælpere” til sådanne samtaler, og håber på at vi kan danne et lille ”telefonkorps”, således der altid er en at snakke med, når man kontakter foreningen for samtalehjælp.

Melder man sig på, så har man selvfølgelig også altid lov til at sige fra, hvis det indimellem ikke lige passer ind i tidsplanen.

Lene Kristiansen som selv har HS i familien, har meldt sig som hjælper og som telefon-koordinator. Så har du tid og lyst til ind imellem at hjælpe andre, så kontakt Lene

Telefon 22 79 99 39 eller på følgende mail: lene@huntingtons.dk

Håber mange til være med og derved gøre en forskel for andre J

Med venlig hilsen
Charlotte Hold