Familie tur til Djurs Sommerland

Kære kommende Djurs Sommerland deltagere 🙂

Nu nærmer tiden sig til vores fælles familietur til Djurs Sommerland. Vi glæder os rigtig meget til at se dig/jer lørdag d 28 august. Vi mødes på parkeringspladsen imellem kl 09.00 og kl 10.00. Vi forsøger at parkere nederst på parkeringsplads nr 5. Kan du ikke findes os – så ring på tlf = 53207850

Her vil der blive serveret morgenmad som består af rundstykker, smør, ost, pålæg, syltetøj, pålægschokolade samt diverse kolde drikke. Ønsker du kaffe eller the bedes du selv medbringe dette samt et krus.

I forbindelse med morgenmad afregner vi tilmeldingsgebyr dkk 75,- per person. Beløbet bedes betalt i kontanter !

Kl. 10.00 følges vi alle ad op til indgangen, hvor vi får udleveret billetter og oversigtskort over parken. Herefter er det fuldstændig frit hvad man vil og hvem man følges med.

Vi har reserveret et overdækket grillområde og bestilt grillpakke samt 2 drikkekuponer til alle. Vi mødes kl 12.30 – kl 14.00 og spiser frokost sammen. I den forbindelse vil vi gerne tage et fælles foto og håber I alle vil stille op til dette 🙂

Efter frokost er dagen igen til fri disposition 🙂

Det ser ud til at vi får en dejlig dag med solskin og fine temperaturer – så vi glæder os rigtig meget til en hyggelig og sjov dag sammen.

Vi ses !

Med venlig hilsen

Susanne og Charlotte

Susanne tlf = 53207850

Charlotte tlf = 51212940