Djurs Sommerland

VI GENTAGER SUCCENEN FRA SIDSTE ÅR

Igen i år er Landsforeningen vært ved en familietur til Djurs Sommerland og vi glæder os til at se jer til en dag i hyggens tegn.

Den 11. juni 2022 er Landsforeningen igen vært for en tur til Djurs Sommerland for hele familien. Formålet er, udover en god dag for alle, at skabe gejst i foreningen, styrke relationerne mellem medlemmerne og at så en lille frø hos børn og unge om, at foreningen og dens medlemmer er her dén dag, de har brug for det. Dagen er uden fagligt indhold.

Lige som sidste år er der mulighed for at ansøge foreningen om tilskud til overnatning til de, der kommer langvejs fra. Der kan gives et tilskud på op til 300kr pr. person ved at fremlæggelse af bilag.

Programmet er som følger:

09.00 Fælles morgenmad og udlevering af billetter på parkeringspladsen

10.00 Parken åbner

12:30 Fælles grill et sted i parken

18.00 Parken lukker

Prisen for indgang og forplejning er 75 kr. per person (børn under 2 dog gratis). Hvis I allerede har årskort, så er I også velkommen, men prisen er den samme.

Tilmelding til dagen skal ske senest 28. maj, på mail als@huntington.dk.

Hvis du har spørgsmål til dagen så er du velkommen til at skrive til sekretær Susanne Als,  als@huntington.dk eller 53 20 78 50 indtale gerne en besked, hvis telefonen ikke bliver taget, så prøver jeg at ringe tilbage.