Har du Huntingtons Sygdom i familien, og er du mellem 18 og 30 år?
Så vil vi meget gerne have dig med til Club La Santa.
Vi har behov for, at få et indblik i, hvor mange der vil være interesseret i at deltage på turen til Club La Santa. Ved interesse kontakt derfor Bettina Nørremark hurtigst muligt eller senest den 25. april 2022.
Turen planlægges til foråret 2023, men der er endnu ikke faste datoer, disse kommer efter interesse tilkendegivelsens perioden.
Egenbetalingen vil være på cirka 3000 kr. for medlemmer af Landsforeningen Huntingtons Sygdom, dette er inklusiv fly og helpension.
På Club La Santa skal vi deltage i sociale aktiviteter i form af motion, wellness og oplevelser, alt dette i behagelige omgivelser. Formålet er at lære hinanden at kende, således vi kan styrke nuværende relationer samt skabe nye relationer.
Bettina Nørremark som er næstformand i foreningen, er ansvarlig for planlægning af turen, og vil deltage på rejsen samt i de aktiviteter der afholdes på La Santa. Bettina vil ligeledes være tovholder på, at få skabt et netværk for unge berørt af HS, hvor de gode relationer, respekt og accept af hinanden sættes i højsædet.
Ved interesse samt spørgsmål, bedes I kontakte:
Bettina Nørremark pr. mail, sms eller telefon:
30 25 01 39
Bettina@huntingtons.dk